Proiecte

Live(Ro)3

Institutul Clinic Fundeni va implementa proiectul „LIVE(RO)3 Plan Strategic Integrat: Dezvoltare, Monitorizare și Control al Calității în Screeningul Bolilor Hepatice Cronice”.

Live(Ro)2-Sud

Program regional de prevenire, screening și diagnostic al pacienților cu boli hepatice cronice secundare infecțiilor virale cu virusuri hepatice B/D
și C

Live(Ro)2-Est

Asigurarea premiselor pentru obţinerea tratamentului şi eradicarea profilului de hepatită C în rândul populaţiilor vulnerabile cele mai expuse riscului de infecţie

Live(Ro)1

OBIECTIVUL GENERAL propus prin proiect este optimizarea accesului pacienților la servicii medicale de calitate prin îmbunătățirea nivelului de pregătire medicală dedicată depistării, transmiterii pentru stadializare și tratament a pacienților cu boli hepatice cronice generate de virusuri hepatitice B/D/C, a specialiștilor ce activează în instituții publice medicale sau în contract cu CNAS din toate regiunile de dezvoltare ale României (Sud, Sud-Est, Sud-Vest, Nord-Est, Centru, Vest, Nord-Vest și Bucuresti-Ilfov).

ROCCAS II Sud-Muntenia

Promovarea incluziunii sociale, combaterea saraciei si a oricarei forme de discriminare, prin cresterea accesului la servicii accesibile, durabile si de inalta calitate, inclusiv asistenta medicala si servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sanatate si servicii orientate catrepreventie, depistare precoce (screening) diagnostic si tratament precoce al cancerului colorectal pentru 50.001 de persoane din regiunea Sud-Muntenia, dintre care minim 59% apartin grupurilor vulnerabile.

Stimați colegi,

Dorim să vă informăm că perioada de înrolare în studiul CONTINUITY a fost prelungită până la 1 ianuarie 2025.

 

Vă reamintim că a fost adăugat și un amendament la protocolul inițial și anume:

Există posibilitatea înrolării pacienților la care s-a inițiat o a doua linie de tratament avansat în ultimele 12 luni (anterior începerii studiului), dacă există disponibile toate datele necesare Vizitei 1 (colonoscopie, scoruri de activitate clinică, PCR, calprotectină fecală), acestea putând fi colectate retrospectiv. Astfel pacienții vor semna consimțământul informat la efectuarea Vizitei 2 (programată la 12 luni de la vizita inițială, sau mai devreme în cazul sistării tratamentului), când vor fi efectuate procedurile incluse în protocol.

 

Această modificare este menită să crească numărul participanților la studiu, astfel încât să ne atingem populația ținta până la finalizarea perioadei de înrolare (1 ianuarie 2025).

 

Atașate aveți materialele de studiu, în cazul în care nu au fost descărcate până la acest moment, inclusiv centralizatorul Excel pentru datele colectate.

 

Vă mulțumim pentru colaborare!

Echipa Continuity